Segueix-nos a les xarxes socials:

Trump va pagar 38 milions en impostos per ingressos de 150, el 2005

La Casa Blanca revela que el president nord-americà va tributar el 25% dels diners que va guanyar

Trump va pagar 38 milions en impostos per ingressos de 150, el 2005efe

La divulgació parcial dels impostos que va pagar el 2005 l'actual president dels EUA, Donald Trump, arran d'una filtració a la premsa afegeix pressió perquè publiqui la totalitat de les seves declaracions fiscals, cosa que es va negar a fer en la campanya electoral i ja a la Casa Blanca.

El periodista David Cay Johnston va obtenir part de la declaració d'impostos del 2005 del magnat i la va divulgar en un programa de la cadena MSNBC, de tendència progressista. Quan MSNBC va informar que publicaria els documents, la Casa Blanca es va avançar i va revelar que Trump havia pagar 38 milions de dòlars en impostos sobre uns ingressos superiors als 150 milions en la seva declaració fiscal del 2005, cosa que equival a una taxa del 25%.

«Algú creu realment que un periodista, del qual ningú havia sentit parlar mai, va anar a la bústia de correu i hi va trobar les meves declaracions d'impostos?», va qüestionar Trump al seu compte personal de Twitter. A continuació, va acusar de publicar notícies falses la cadena NBC, a la qual pertany el canal MSNBC.

Prem per veure més contingut per a tu