Segueix-nos a les xarxes socials:

La Fiscalia investiga si la Generalitat està preparant el referèndum

Considera que podrien vulnerar les decisions del Constitucional i incórrer en delictes de desobediència, prevaricació i malversació

La Fiscalia investiga si la Generalitat està preparant el referèndumACN

La Fiscalia Superior de Catalunya ha obert diligències d'investigació per si la Generalitat està preparant el seu anunciat referèndum d'independència, sobre la base de notícies i un anunci publicats en la premsa sobre possibles preparatius.

Segons ha informat aquest divendres en un comunicat, obren aquestes diligències davant possibles delictes de desobediència, prevaricació i malversació de diners públics, ja que poden aquests preparatius poden estar "en frontal infracció de les decisions adoptades pel TC".

Fiscalia al·ludeix directament a l'anunci publicat en diaris aquest dijous per la Generalitat que anima a inscriure's en el registre de catalans en l'exterior.

Es veu un mapa de Catalunya amb la pregunta binària 'Sí o no?' acompanyat del missatge 'Tens familiars o amics que viuen fora de Catalunya? Ja s'han inscrit en el registre de catalans a l'exterior? Sumant-se podran tenir molts avantatges i fer escoltar la seva veu'.

A més, s'ha publicat en la premsa que la Conselleria de Governació ha tret a concurs aquesta setmana un contracte de subministrament de material electoral per a unes eleccions al Parlament, segons el document recollit per Europa Press.

Prem per veure més contingut per a tu