Segueix-nos a les xarxes socials:

Estat Islàmic assumeix l'autoria de l'atemptat de Manchester

"El que ve serà més fort, més intens, contra els adoradors de la creu i els seus aliats"

Atemptat en un concert a Manchester

30

El grup terrorista Estat Islàmic (EI) ha assumit avui l'autoria de l'atemptat de Manchester en afirmar que un "soldat del califat" va col·locar "diversos paquets bomba" en diverses concentracions de "creuats" a la ciutat britànica.

En un comunicat, l'autoria del qual no ha pogut ser comprovada, i difós a través de Telegram, l'EI va indicar que va detonar els paquets col·locats al Manchester Arena, on van morir 22 persones, entre ells diversos nens, i altres 59 van resultar ferides.

El grup gihadista ha afirmat que l'atac és una "venjança de la religió de Déu" i que té per objectiu "terroritzar als politeistes", en referència als cristians, i també ho ha justificat com una "resposta a les seves agressions contra les cases dels musulmans ".

La nota ha xifrat en 30 els morts i en 70 els ferits, i ha amenaçat que "el que ve serà més fort, més intens, contra els adoradors de la creu i els seus aliats".

L'atemptat va ser perpetrat poc després de les 21.35 GMT a la sortida d'un concert de la cantant nord-americana Ariana Grande, fora del recinte de l'estadi, quan la gent estava abandonant el lloc.

Prem per veure més contingut per a tu