Segueix-nos a les xarxes socials:

Rajoy acusa els independentistes de dividir la societat catalana

Josep Lluís Cleries: "Això no és un Estat de dret, és un estat de dretes, i ni vostè ni un tribunal decidirà per nosaltres"

Rajoy acusa els independentistes de dividir la societat catalana

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha acusat aquest dimarts els independentistes de “dividir” la societat catalana i el Parlament de Catalunya i d’amenaçar els alcaldes que no volen posar les urnes l’1-O. Durant la sessió de control del Senat al president espanyol, Rajoy ha assegurat que el PDeCAT està “a les ordres dels més radicals i extremistes de Catalunya”, i ha assegurat que malgrat el seu “no” al referèndum d’autodeterminació, que considera contrari a la Constitució, durant el seu mandat l’Estat ha “pagat el dèficit i el deute” de la Generalitat “perquè es pogués atendre els serveis públics”.

Rajoy ha fet aquestes manifestacions en resposta a una pregunta del portaveu del PDeCAT al Senat, Josep Lluís Cleries, que ha reivindicat el dret dels catalans a votar en un referèndum. “Això no és un Estat de dret, és un estat de dretes, i ni vostè, ni un tribunal decidirà per nosaltres, i el dia 1 d’octubre amb aquestes paperetes votarem”, ha dit mostrant una papereta del referèndum.

Prem per veure més contingut per a tu