Segueix-nos a les xarxes socials:

La Generalitat convocarà el novembre 2.000 places de docents per al curs que ve

El departament d'Ensenyament de la Generalitat té previst publicar durant la segona quinzena de novembre la convocatòria de concurs oposició de 2.000 places per a l'ingrés als cossos docents, els exàmens dels quals es faran a l'abril del 2018.

Segons va avançar el departament d'Ensenyament, les oposicions seran per als cossos de mestres, de professors d'arts plàstiques i disseny, professors d'escoles oficials d'idiomes i professors d'ensenyament secundari.

Aquestes places formen part de les 7.000 destinades a cobrir llocs de funcionari a la Generalitat que el Govern va anunciar a final de l'any passat. Ensenyament va informar que els aspirants que hi vulguin participar podran presentar les sol·licituds durant el mes de desembre del 2017.

La llista provisional d'admesos i exclosos es publicarà durant la segona quinzena del gener del 2018 i la definitiva d'admesos i exclosos, durant la primera quinzena de març de 2018.

Quant al procediment selectiu, es preveu que s'iniciï a mitjan l'abril del 2018 i que finalitzi durant la primera quinzena de juny de l'any vinent.

Prem per veure més contingut per a tu