Segueix-nos a les xarxes socials:

Un home de 93 anys mor en l'incendi d'un pis a Barcelona

El foc, que també ha ferit greu una segona persona, ha afectat les tres plantes superiors de l'edifici

This browser does not support the video element.

Un mort en un foc en un pis a Barcelona

Un home de 93 anys ha mort i una altre persona ha quedat ferida greu per cremades importants en un incendi que ha afectat aquest dimecres al matí un bloc de pisos a prop de la Ronda General Mitre de Barcelona, al barri del Putxet (districte de Sarrià-Sant Gervasi), segons han indicat l'Ajuntament de la capital catalana. 18 persones més han patit lesions de caràcter lleu -12 de les quals traslladades a diferents centres hospitalaris- i 6 han estat ateses in situ.

El foc s'ha originat poc abans de les deu del matí en un 6è pis d'un edifici situat al carrer Saragossa, número 132, a tocar de la Ronda General Mitre. Les flames s'han estès a altres plantes i han afectat tres pisos. La resta d'habitatges, per manca de subministres i a falta de la inspecció definitiva que aclareixi si l'edifici té danys estructurals, han quedat desallotjats.

15 dotacions de Bombers, 14 del Sistema d'Emergències Mèdiques i diversos efectius de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra han treballat al lloc.

L'Ajuntament de Barcelona ha activat el Servei d'Emergències i Urgències Socials per tal d'atendre les persones afectades. 22 persones de 6 nuclis familiars han acceptat l'allotjament alternatiu ofert pel consistori.

El regidor del Districte de Sarrià-Sant Gervasi, Daniel Mòdol s'ha desplaçat al lloc dels fets per seguir les tasques d'extinció i d'atenció dels afectats.

Prem per veure més contingut per a tu