Segueix-nos a les xarxes socials:

Quezada assisteix a la reconstrucció dels fets

L'assassina confessa de Gabriel ha estat conduïda fins al lloc on va ocultar el cadàver del petit

Quezada assisteix a la reconstrucció dels fetsEP.

Ana Julia Quezada, la dona de 43 anys que ha confessat haver acabat amb la vida de Gabriel Cruz i haver amagat el seu cos el passat 27 de febrer després que el nen de vuit anys abandonés la casa de la seva àvia paterna a Las Hortichuelas de Níjar (Almeria), ha estat conduïda per segona ocasió a la finca de Rodalquilar en què hauria ocultat el cadàver per a una reconstrucció dels fets, segons han informat a Europa Press fonts del cas.

La detinguda ha arribat a la finca, situada a menys de cinc quilòmetres de Les Hortichuelas, minuts després de les 17,30 hores juntament amb els investigadors, la comitiva judicial, encapçalada pel jutge instructor Rafael Soriano, i els advocats defensors designats mitjançant el torn d'ofici pel Col·legi d'Advocats d'Almeria, que a la seva entrada a la finca han reiterat davant els mitjans que la sospitosa estava "col·laborant" i que hauria mostrat "molt penedida" pel que ha passat.

La reconstrucció dels fets, que s'ha prolongat durant prop d'una hora, suposa la segona visita a la finca de la sospitosa des de la seva detenció diumenge passat, quan va ser sorpresa mentre transportava al maleter d'un vehicle el cadàver de Gabriel fins a la Pobla de Vícar i fora arrestada abans que pogués accedir a l'interior d'un garatge de l'habitatge en què també es va practicar un altre registre aquest dilluns a la seva presència.

Ana Julia Quezada s'hauria esfondrat en l'interrogatori que s'ha dut a terme aquest dimarts davant especialistes de la Guàrdia Civil al confessar que va matar el nen, segons han confirmat a Europa Press fonts de la investigació. Segons la seva advocada, l'interrogatori va durar prop de dues hores i va respondre "a totes les preguntes", sense poder més detalls a l'estar declarat el secret de sumari.

La lletrada Beatriz Gámez ha assegurat a preguntes de la premsa després d'abandonar la Comandància de la Guàrdia Civil que l'única sospitosa per la mort de Gabriel s'ha prestat a "col·laborar" amb els agents, alhora ha explicat que aquest dimarts ha estat la " primera vegada "que els especialistes li han demanat que parlés sobre els fets.

La Guàrdia Civil treballa aquest dimarts a contrarellotge per recollir proves a fi d'elaborar un atestat el més complet possible perquè, juntament amb l'informe de l'autòpsia, s'aportin proves sòlides al jutge que instrueix la mort del nen Gabriel Cruz.

Prem per veure més contingut per a tu