Segueix-nos a les xarxes socials:

Un barceloní va pagar més de 10.000 euros per violar diverses vegades un nen alemany

La Policia de Baden-Württemberg diu que és el «cas més greu d'abusos sexuals que han abordat els investigadors fins avui»

Un barceloní va pagar més de 10.000 euros per violar diverses vegades un nen alemany

Un barceloní de 33 anys va reconèixer avui davant un tribunal alemany haver violat repetides vegades a un nen de nou anys a Alemanya, després d'haver pagat a la mare del menor més de 10.000 euros.

En el primer dia del seu judici en l'Audiència Provincial de Friburg (sud-oest), l'acusat va confessar haver comès "greus delictes" i haver ocasionat un "gran dany" al menor per un "interès sexual pels nens", per la qual cosa va demanar ser sotmès a "teràpia", van informar mitjans locals.

L'home, que es feia dir "oncle Luc" segons la fiscalia, va viatjar en diverses ocasions de Barcelona a Friburg amb avió i amb cotxe de lloguer per abusar del menor entre setembre de 2016 i agost de 2017.

Està acusat de violacions greus i extremadament greus, abús de menors, tracta de persones per a la seva explotació sexual, prostitució forçada en grau greu, així com possessió i difusió de pornografia infantil.

Està previst que el procés tingui quatre sessions i que la sentència, en la qual es compta amb una llarga condemna, es faci pública a principis d'agost.

Aquest espanyol és la setena i última persona que va a ser jutjada per aquests fets, que es van fer públics el gener passat quan la mare del menor i el seu company van ser detinguts.

Segons l'Oficina d'Investigació Criminal (LKA) de Baden-Württemberg, es tracta del "cas més greu d'abusos sexuals que han abordat els investigadors fins avui" en aquest estat federat.

En el procés principal es jutja des de juny a la mare, de 48 anys, i el seu company, de 39, per haver ofert a través d'internet al fill d'ella entre 2015 i 2017 i haver cobrat perquè diversos homes abusessin, maltractessin, ferissin, humiliessin, insultessin i gravessin en vídeo al menor.

Altres quatre homes han estat ja condemnats per abusos sexuals al menor a penes d'entre vuit i deu anys de presó.

Prem per veure més contingut per a tu