Segueix-nos a les xarxes socials:

Detenen un jove de 18 anys per violar una noia de 14 en un barri de Madrid

La Policia Municipal de Madrid va detenir dilluns un jove de 18 anys per violar una noia de 14 divendres a la nit a les festes del barri madrileny del Pilar, va informar a Europa Press un portaveu del cos policial.

L'arrest va portar a terme al carrer Almansa de la capital espa-nyola. Una patrulla passava per allà quan va advertir que deu nois i una noia estaven enmig d'una baralla. Concretament, dos d'ells n'estaven pegant un tercer. Els agents van baixar del vehicle i quan van arribar a la batussa els dos nois acusaven el tercer d'haver violat la noia allà present.

Els policies van parlar a part amb ella, que els va confirmar que divendres a la nit, en el marc de les festes del barri del Pilar, s'havia enrotllat «amb un xaval, amb el qual se'n va anar a una zona fosca i apartada de la zona de La Vaguada». En un moment determinat la víctima li va demanar diverses vegades que parés i va intentar desfer-se d'ell sense aconseguir-ho. Finalment, va ser violada, i posteriorment l'agressor va fugir del lloc. Per tot això, el jove acusat va acabar detingut.

Prem per veure més contingut per a tu