Segueix-nos a les xarxes socials:

Suspenen les operacions a l'aeroport de Heathrow per la presència de drons

L'aeroport londinenc de Heathrow, el de més trànsit del Regne Unit, va suspendre breument les seves operacions per la suposada presència de drons a la zona. «Seguim treballant amb la Policia Metropolitana sobre les informacions sobre drons a Heathrow. Treballem amb Control de Trànsit Aeri i la Policia Metropolitana i hem reiniciat els enlairaments després d'una breu suspensió», va explicar l'aeroport a través d'un comunicat.

«Continuarem vigilant la situació i demanem disculpes a qualsevol que s'hagi vist afectat», va afegir l'aeroport a través del seu compte oficial a la xarxa social Twitter.

Aproximadament una hora abans, les autoritats de l'aeroport havien explicat que estaven «responent a l'albirament d'un dron» i que treballaven amb la Policia Metropolitana per evitar qualsevol amenaça per a la seguretat de les operacions.

«Com a mesura de precaució, hem aturat les sortides mentre investiguem. Ens disculpem davant els passatgers per qualsevol inconvenient que això pugui causar-los», van assenyalar.

Prem per veure més contingut per a tu