Segueix-nos a les xarxes socials:

El cap de setmana acaba sense víctimes mortals a les carreteres catalanes

Les principals vies que baixen del Pirineu han registrat nombroses aturades

El cap de setmana s'ha tancat sense víctimes mortals a les carreteres catalanes, segons el balanç oficial del Servei Català de Trànsit (SCT). Pel que fa a l'operació retorn d'aquest diumenge, s'han registrat nombroses aturades a les principals vies que baixen del Pirineu. Concretament, la C-16 ha acumulat 16 km de cua entre Bagà i Cercs, en sentit Barcelona, i la C-17 n'ha comptabilitzat fins a 15 km a Ripoll, en direcció sud. També hi ha hagut 10 km de retencions a l'N-260 entre Planoles i Ribes de Freser i 5 km a Organyà, en sentit sud. A més, a la C-55 s'han produït aturades entre Manresa i Castellbell i el Vilar.

A part, durant la tarda d'aquest diumenge han tingut lloc diverses incidències, com ara un accident a l'N-420 a les Borges Blanques que ha tallat la via en els dos sentits o un altre sinistre a la C-31 a Badalona que ha obligat a tallar dos carrils en sentit Mataró. A més, una allau ha provocat que es tallés la C-28 en un punt proper a Salardú.

Per a minimitzar les afectacions viàries de la mobilitat de retorn d'aquest diumenge, s'han habilitat mesures especials de regulació i ordenació del trànsit a la C-17 a Ripoll, la C-55 a Castellgalí i a la C-16 a Berga i a Cercs.

Prem per veure més contingut per a tu