Segueix-nos a les xarxes socials:

La CUP defensa que Junqueras no respongui a la Fiscalia i nega que fes un míting

El diputat de la CUP Vidal Aragonés va defensar ahir que l'exvicepresident del Govern català Oriol Junqueras rebutgés respondre les preguntes de la Fiscalia i la resta d'acusacions del judici al Tribunal Suprem: «Per a nosaltres no és cap míting sinó una resposta a una acusació que és política i a la qual només es pot donar una resposta política», va comentar.

A preguntes de la premsa en castellà i després en català als voltants del Suprem, Aragonés va dir que si altres processats -com va fer Joaquim Forn- decideixen respondre al Ministeri Públic, hi tenen «el dret».

Segons el dirigent de la CUP, a la sala penal el que han de fer els processats és «respondre en termes polítics», i que després els advocats recorrin a «defenses tècniques per actuar amb rigor professional». La premsa li va preguntar si tem que aquesta estratègia perjudiqui Junqueras, a la qual cosa va contestar: «Si així ho fa, arribat el moment, per a nosaltres no és cap perjudici». «El paper que compleix el ministeri fiscal és sabut per tothom, no ha actuat quan ens han agredit o apallissat quan l'1 d'octubre estàvem fent un referèndum», va dir Aragonés, que va criticar que la Fiscalia ha actuat contra els dirigents que van promoure la independència.

Prem per veure més contingut per a tu