Segueix-nos a les xarxes socials:

Denuncien un intent de segrest d'una nena en una escola de Sils

Una menor hauria estat víctima d'un intent de segrest per part de tres persones que van sortir d'una furgoneta quan es dirigia a l'escola, a Sils (Selva), segons va relatar la víctima, la mare de la qual va interposar denúncia davant els Mossos d'Esquadra.

L'Ajuntament de la població va comunicar a través de les xarxes socials que incrementarà la presència de Policia Local a l'entrada i sortida dels centres educatius del municipi, i que a més havia donat a conèixer els fets al municipi als veïns.

L'escola de la menor, d'uns dotze anys segons van explicar fonts pròximes a la investigació, també va emetre un comunicat en què informa que els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana els han sol·licitat que transmetin la informació d'allò succeït a les famílies perquè adoptin mesures de precaució.

A més, se sol·licita a qui vegi algun vehicle semblant al dels segrestadors, una furgoneta de grans dimensions i de color negre, que es posi en contacte amb la policia.

Els responsables d'aquest centre educatiu, el Jacint Verdaguer, recomanen que, durant els pròxims dies, els alumnes estiguin acompanyats a l'arribada i sortida de l'escola.

Prem per veure més contingut per a tu