Segueix-nos a les xarxes socials:

VÍDEOS | La Marina dels Estats Units confirma que va detectar tres ovnis

Segons els informes del Pentàgon, els objectes descoberts van realitzar moviments que cap aparell conegut és capaç de fer

Per primera vegada, la Marina dels EUA ha confirmat l'existència d'ovnis sobre el seu territori, donant validesa a tres vídeos publicats pel 'New York Times' en els quals s'observen tres objectes maniobrant a gran velocitat a l'aire.

Segons l'informe del Pentàgon, els objectes van realitzar moviments ràpids i complicats que cap aparell conegut és capaç de realitzar-los.

Un dels vídeos és de 2004 i va ser gravat per un F-18, mentre que els altres dos són de 2015. Els pilots del caça van descriure en el seu moment els objectes com a "fenòmens aeris no identificats". Segons els pilots, els ovnis tenien una forma d'ou allargat i la capacitat de tornar-se invisibles en acostar-se a ells.

Els objectes van aparèixer a més de 24.000 metres d'altura i després van descendir de manera sobtada fins al mar, dispersant-se de nou i fora de l'abast dels radars quan es trobaven a 6.000 metres.

Prem per veure més contingut per a tu