Segueix-nos a les xarxes socials:

Llancen globus amb pintura i demanen la dimissió de Buch davant d'Interior

Unes 2.700 persones han respost a la crida dels CDR per rebutjar la sentència de l'1-O

This browser does not support the video element.

Llencen globus amb pintura als furgons dels Mossos de davant d'Interior

Unes 2.700 persones, segons la Guàrdia Urbana de Barcelona, s'han concentrat aquest dilluns al vespre a la cruïlla del Passeig Sant Joan amb al carrer Diputació de Barcelona, a prop del Departament d'Interior, on han demanat la dimissió del conseller Miquel Buch, en resposta a una crida dels CDR en contra de la sentència de l'1-O. Els protagonistes de l'acte, però, han estat els globus carregats de pintura que han llançat part dels manifestants i que han tenyit un vehicle de la policia catalana.

Els Mossos han blindat la seu de la conselleria amb tanques metàl·liques i dins del perímetre hi havia set furgonetes de la Brimo. Els concentrats han tirat globus amb pintura de diferents colors a l'aire -que han dut responent a la crida dels CDR-, però no al Departament. Han cridat lemes com 'Vergonya em faria ser policia', 'Els Mossos també són forces d'ocupació', 'Buch dimissió', 'Llibertat presos polítics' o 'Catalunya antifeixista'.

Llançament de globus davant la conselleria d'Interior

17

Una furgoneta dels Mossos, situada davant la porta principal per a l'entrada de vehicles en la conselleria d'Interior, ha rebut l'impacte de desenes de globus farcits de pintura.

Prem per veure més contingut per a tu