Segueix-nos a les xarxes socials:

Els cines abaixen la persiana i s'afegeixen als locals d'oci nocturn de la Catalunya Central

Multicinemes Bages Centre de Manresa, París de Solsona, Guiu de la Seu i Yelmo Abrera ja no obriran portes avui

Els cines abaixen la persiana i s'afegeixen als locals d'oci nocturn de la Catalunya Centralmireia arso

Ni dos dies. La directriu de la Generalitat per mantenir obert amb un terç de la capacitat els locals de menys d'un miler d'assistents va fer que, dijous i una part de divendres, diversos cinemes de la Catalunya Central encara mantinguessin l'activitat amb les restriccions especificades. Avui, ja ni un terç ni cap. Tancament fins d'aquí a 15 dies... o nou avís.

El Gremi de Cinema de Catalunya confirmava ahir que la majoria de cinemes del país tancaran les portes a partir d'avui com a mesura de prevenció per evitar contagis pel coronavirus. I tot i que en un inici el gremi havia adaptat l'exhibició a les normes que establia la Generalitat, finalment feia marxa enrere davant l'enduriment de les mesures de l'Executiu català i de l'espanyol.

Els cinemes havien estat, fins ahir a la tarda, els únics locals d'oci oberts, després del tancament en massa de museus, teatres, sales de concerts i locals d'oci nocturn a tot el país. Multicinemes Bages Centre de Manresa, París de Solsona, Guiu de la Seu d'Urgell i Yelmo d'Abrera abaixaven la persiana i se sumaven als tancaments anunciats amb anterioritat del cine Patronat de Berga i els dos equipamens anoiencs: Ateneu d'Igualada i Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui. A Puigcerdà, però, ahir a la nit continuaven pendents de la situació per decidir si obrien avui o no, amb el terç de l'aforament. El problema arribarà després: moltes de les grans distribuïdores estan ajornant les dates d'estrena de les novetats cinematogràfiques. Tot en suspens.

Prem per veure més contingut per a tu