Segueix-nos a les xarxes socials:

Fem Manresa lamenta la manca d'autocrítica en una gestió «nefasta» de l'epidèmia

Considera que demanar únicament més responsabilitat als ciutadans no és el que toca

El grup municipal de Fem Manresa ha explicat la seva absència a la roda de premsa de dijous d'autoritats polítiques i sanitàries per l'absència total d'autocrítica que van fer en la gestió de la pandèmia, que considera «nefasta». En la compareixença es va fer una crida a la responsabilitat davant la situació d'emergència que viu la ciutat i hi van participar els grups municipals excepte Fem.

Per a Fem Manresa, demanar únicament més responsabilitat individual als ciutadans no és el que tocava. Lamenta que en la roda de premsa hi hagi hagut «zero autocrítica i cap proposta per part de l'administració ni cap posicionament per demanar mesures clares a la Generalitat».

Fem lamenta que s'hagin comès els mateixos errors que a l'estiu i que l'intent de salvar la campanya de Nadal. Considera que l'aplicació de mesures més restrictives just el dia després que aquesta acabés, demostra que segueix prioritzant-se el capital per sobre la salut pública.

Afirma que hi ha hagut una greu falta de planificació i una comunicació totalment inefectiva amb un procés tan crític com és la vacunació, i lamenta que només s'hagi administrat el 10% de les 60.000 dosis que ha rebut el Departament de Salut.

Prem per veure més contingut per a tu