Regió7

Regió7

El foc no afecta el poble de Rocafort, tot i que es van haver de confinar els veïns

El poble de Rocafort, al terme municipal del Pont de Vilomara, va ser un dels nuclis que es va haver de confinar per l’incendi que es va originar diumenge a la tarda. Tot i això, el poble no va resultar afectat per les flames que van colpir l’altre costat de la carena.

Malgrat aquesta situació de no afectació ni tampoc de perill imminent per les flames, el nucli si que va patir-ne diverses conseqüències. I és que a part del confinament, tampoc era possible accedir al poble a través de la carretera que l’uneix amb el Pont de Vilomara i que també és la via que dona accés a la urbanització de River Park i que va estar tallada des de diumenge i fins aquest dilluns al vespre, moment en què es va deixar passar als veïns. En canvi sí que era possible accedir, a Rocafort través de la carretera que l’uneix amb Mura, Talamanca i Navarcles sense limitacions. Tot i això, si s’hi accedeix des de Manresa, aquesta via alternativa suposa fer un recorregut molt més llarg que fer-ho a través del Pont de Vilomara.

Tot i les restriccions que hi ha hagut al poble arran de l’incendi i a part de què aquest no afectés el poble, segons explicaven alguns veïns, al llarg d’aquests dies tampoc ha estat possible veure les flames ni la zona cremada des del nucli perquè queden a l’altre costat de la carena de la serra que envolta Rocafort.

Compartir l'article

stats