Segueix-nos a les xarxes socials:

Vito Quiles: aquest és l’agitador ultra detingut en les protestes de Ferraz

Treballador d’EDATV, proper a la ultradreta Vox i fan de Donald Trump, el comunicador ha protagonitzat múltiples polèmiques a la sala de premsa del Congrés

Vito Quiles: aquest és l’agitador ultra detingut en les protestes de FerrazEUROPA PRESS / GUSTAVO VALIENTE

La policia va detenir aquest dilluns Vito Quiles en la divuitena nit de protestes a Ferraz contra l’amnistia i els pactes del PSOE. Segons la Delegació del Govern, aquest agitador d’extrema dreta i treballador d’EDATV va ser arrestat per desobediència i atemptat contra l’autoritat.

Quiles, que treballa a l’empresa de Javier Negre, sembra la polèmica al seu pas. Ja al setembre, el portaveu parlamentari socialista, Patxi López, es va negar a contestar-li en una roda de premsa. «A tu no et contestaré mai. He vist algun tuit teu quan la selecció va jugar i va guanyar a Geòrgia amb un contingut racista. No respectaré a un racista responent les seves preguntes», li va dir López, amb referència a un tuit racista sobre Lamine Yamal i Nico Williams.

Pròxim a la ultradreta Vox i fan de Donald Trump, Javier Milei i Nayib Bukele, Quiles es proclama a les xarxes socials simpatitzant de Noviembre Nacional, la nova marca de les protestes a Ferraz.

Aquest comunicador ha protagonitzat múltiples polèmiques a la sala de premsa del Congrés dels Diputats. Gabriel Rufián i portaveus d’altres grups nacionalistes i de l’esquerra van xocatamb Quiles durant la passada legislatura.

L’actitud de Quiles a les rodes de premsa del Congrés ha provocat el rebuig de molts dels periodistes que cobreixen la informació de la Cambrabaixa en les darreres setmanes.

Prem per veure més contingut per a tu