Segueix-nos a les xarxes socials:

Parc de la Pau

El Pont de Vilomara estrena la nova façana urbana

Els veïns elogien un espai lúdic pensat per reunir persones de totes les edats

La inauguració del parc de la Pau, al Pont de Vilomara, va aixecar ahir expectació. "Des que van començar les obres que no havia passat per aquí, i et juro que m'he emocionat quan ho he vist", deia un veí. Com el d'aquest home, són molts els elogis que va rebre l'espai. "Poder venir aquí a fer una mica d'esport als jocs i després anar a berenar al bosquet és una meravella", deia una altra veïna.

Per a l'alcalde de la població, Cecilio Rodríguez, també és un projecte important. Es tracta, va dir, d'un pulmó verd pensat "perquè persones de totes les edats en puguin gaudir", i és, a més, "la nova façana urbana" del Pont de Vilomara.

El parc, un antic descampat on acostumaven a aparcar furgonetes i camions, es troba a l'accés nord de la població, per on arriba la carretera que ve de Manresa, i és una entrada al poble on encara es preveuen més remodelacions. Les obres de condicionament de la carretera ja han començat i és previst, a més, millorar les voreres i la il·luminació de la zona per tal de garantir la seguretat dels vianants.

Una zona multiús

L'espai és dividit en tres nivells: als superiors hi ha dos parcs infantils, un mirador i una petita plaça, però la part principal és la inferior. És allí on es concentren la zona lúdica per a gent gran, els jocs infantils i les rampes de patinatge, i una àmplia plaça on es podran celebrar tot tipus d'actes públics.

Malgrat el desnivell, però, el parc és adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, i és que les diferents alçades estan connectades a través de rampes equipades amb baranes.

Un dels aspectes que més valoraven ahir els veïns és la versatilitat que ofereix. De fet, molts ja planificaven anar a berenar, a córrer en bicicleta o simplement a jugar a aquest espai, de moment sorrenc, que es preveu que ben aviat estarà cobert de gespa.

Prem per veure més contingut per a tu