Segueix-nos a les xarxes socials:

80 persones participen de l'exitosa XI Trobada de Dones del Bages

L'Escola Puigsoler de Sant Vicenç de Castellet va ser l'escenari d'aquest acte

80 persones participen de l'exitosa XI Trobada de Dones del BagesConsell Comarcal

La XI Trobada de Dones del Bages va celebrar l´onzena edició amb èxit de participació. Un total de 80 dones d´entre 34 i 82 anys vingudes de Sant Vicenç de Castellet, Castellbell i el Vilar, El Pont de Vilomara, Manresa, Súria, Sallent, Sant Mateu de Bages i Cardona es van reunir per realitzar diverses activitats amb l´apoderament femení com a fil conductor. La jornada, organitzada pel Servei d´Informació i Atenció a la Dona (SIAD) del Consell Comarcal, té l´objectiu d´afavorir la interacció, la coordinació i la construcció de xarxes i millorar l´entramat associatiu femení. Segons l´organització les participants es van mostrar molt satisfetes pel conjunt d´activitats realitzades, i van mostrar la seva predisposició a participar en la dotzena edició de la Trobada.

L´acte es va celebrar a l´Escola Puigsoler de Sant Vicenç de Castellet, i va comptar amb la participació del president del Consell Comarcal, Agustí Comas, i del conseller de l´àrea d´Acció Social i Ciutadania, Albert Marañón, els quals van agrair la participació i van remarcar la importància de l´esdeveniment. Comas va explicar a les assistents que «la Trobada de Dones és un espai imprescindible per reivindicar que la societat i les institucions han de treballar cap a la igualtat real entre dones i homes, i des del Consell n´estem plenament compromesos». En l´acte també hi van participar l´alcalde de Sant Vicenç de Castellet, Joan Torres Pérez, i la regidora de la Dona, Esther Sánchez Millan.

Les participants, d´orígens diversos, van participar conjuntament en tallers de manualitats, d´autoestima i redescobriment del propi cos, de bricolatge, d´apoderament femení i de salut. A més, van gaudir d´un espectacle teatral d´humor i improvisació en clau de gènere, a càrrec d´ImproBarcelona. Les dones van valorar molt positivament tots els aspectes de la Trobada, tals com l´organització, l´espai, el contingut dels tallers i l´activitat final.

La Trobada de Dones del Bages és un esdeveniment que, a més d´iniciativa del Consell Comarcal, compta amb la col·laboració de l´Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i enguany de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet.

Prem per veure més contingut per a tu