Segueix-nos a les xarxes socials:

Els 1,7 milions de la Primitiva són el segon gran premi donat per l'administració 2 de Cardona en una dècada

L'encertant d'una travessa segellada en aquest establiment es va endur gairebé 1,9 milions d'euros el 2010

Els 1,7 milions de la Primitiva són el segon gran premi donat per l'administració 2 de Cardona en una dècadaJordi Morros

L´administració número 2 de la plaça de la Fira de Cardona, que ha repartit 1.765.801 d´euros amb una Primitiva del sorteig de dissabte segellada en aquest establiment, ha repetit fortuna gairebé una dècada després. El 2010 una travessa va deixar 1.886.000 euros a un client.Ni aleshores ni ara, no se sap qui han estat les persones afortunades i ni tan sols si són del poble, segons ha explicat a aquest diari la propietària del negoci, de 35 anys d´història, Maria Teresa Barat.

La butlleta premiada aquest cap de setmana era de tres apostes, de màquina, i es va segellar «o bé divendres, o dissabte al matí» per algú que, com a mínim fins aquest dilluns, es manté en l´anonimat. Tant diumenge, al mercat de la plaça, com avui, que l´administració era oberta, l´expectació i l´interès dels veïns pel premi i per intentar esbrinar la identitat de l´afotunat es feien notar. Com que, excepcionalment, aquest diumenge el negoci no va obrir per una celebració familiar, «fins i tot sospitaven de mi», apunta Barat, però assegura que no ha estat ella l´agraciada. Satisfeta pel premi, expliacava que ja hi ha hagut una clienta que ha encarregat alguns números més dels previstos de la loteria de Nadal, tot i que «és aviat per valorar si es notarà un increment de vendes». Abans de l´euro, aquesta administració havia repartit un 5è premi de Nadal i un 2n de Reis, a banda d'altres de més menors.

Prem per veure més contingut per a tu