Segueix-nos a les xarxes socials:

Sallent serà l'escenari de la inauguració de la Festa de la Verema del Bages

Hi haurà un taller de vins de varietats autòctones

L'organització de la Festa de la Verema del Bages ha triat Sallent com a escenari de la inauguració itinerant que es fa cada any, i que servirà d'arrencada a les diverses activitats programades fins al 6 d'octubre. La inauguració es farà el divendres 4 d'octubre, a les 7 de la tarda, i anirà seguida d'un taller de vins de varietats autòctones i notes balsàmiques a càrrec del sommelier Josep Pelegrín, i del sallentí Esteve Padullés, expert en plantes. També es presentaran les noves plaques de cava Gibert i cava Artium de la 24a edició de la festa.

A partir de 2/4 de 9 del vespre, diversos restaurants oferiran les tapes elaborades a les seves cuines, i aniran acompanyades de degustacions de vins del Bages. Per poder-hi participar, caldrà adquirir prèviament els tiquets, que es poden comprar a l'oficina d'atenció ciutadana de Sallent o d'Artés, o a través de les pàgines web bagesterradevins.cat i festaveremabages.cat.

Quatre dies de festa

De fet, la Festa de la Verema ja haurà començat amb els primers actes el dia 3 amb el tradicional Nocturna Vinum per diversos espais de Manresa, Sant Fruitós i Artés, en què els tastos de vins estaran acompanyats de música en directe.

L'endemà, la festa es traslladarà a Sallent, coincidint amb la inauguració, i durant el cap de setmana es faran els actes més tradicionals de la celebració. Entre les novetats d'enguany destaca un tast a cegues de vins del Bages que es podrà fer per parelles.

Prem per veure més contingut per a tu