Segueix-nos a les xarxes socials:

Navarcles preveu executar de cop els exteriors del complex amb piscina coberta

L'Ajuntament de Navarcles va aprovar en el darrer ple municipal ordinari una modificació de crèdit per poder executar, de cop, la construcció dels exteriors del nou centre amb piscina coberta (Espai d'Aigua, Esport i Salut Tres Pins). Segons fonts de l'equip de govern, l'edifici, que ha costat 1,3 milions (dels quals mig milió l'ha aportat la Diputació de Barcelona) ja s'està a punt d'acabar i vol afrontar l'habilitació dels exteriors en aquest inici del 2020.

Inicialment estaven dividits en 4 fases: la primera (de 200.000 euros) correspon a la plaça d'accés a l'edifici i ja estava prevista en el pressupost del 2019, mentre que la segona, tercera i quarta s'havien d'incloure en el pressupost del 2020. La segona i la tercera són àrees que envolten l'edifici, i la quarta correspon a la zona que arriba fins a la nova entrada de les piscines d'estiu. L'executiu local argumenta que perquè la construcció sigui més fàcil i més ràpida s'ha decidit finalment incloure totes les quatre fases en els números del 2019 «tibant 150.000 euros del romanent de tresoreria que tenim».

A més, aquesta obra dels accessos s'ha presentat al programa d'ajudes de la Generalitat PUOSC, que podria atorgar fins a 250.000 euros a l'Ajuntament.

Prem per veure més contingut per a tu