Segueix-nos a les xarxes socials:

Calders dedica el cap de setmana a la salut amb una fira d'artesans i teràpies naturals

Durant tot el cap de setmana hi haurà un gran ventall de tallers

Aquest cap de setmana el municipi de Calders centra les seves activitats en la salut amb una nova edició de Calders Saludables, amb fira d'artesans i tastets de teràpies naturals. A causa de les mesures sanitàries per la covid-19 és obligatori fer inscripció prèvia per a tots els tallers i xerrades organitzades.

Dissabte i diumenge la plaça Major de Calders acollirà, de les 10 del matí a 2/4 de 9 del vespre, la fira d'artesans, empreses i entitats, amb productes com formatges, embotits, cosmètica, sabons, herbes remeieres i mel, entre d'altres. Paral·lelament, al Centre Cívic, de 10 del matí a 2/4 de 3 de de la tarda, hi haurà tastets de teràpies com quiromassatge, reflexologia, kinesiologia emocional, reiki, pèndol i flors de Bach, que seran gratuïts i amb capacitat limitada.

Durant tot el cap de setmana hi haurà un gran ventall de tallers, que van des de l'arteràpia, el cuir, els bàlsams labials fins a la cuina amb fruites i verdures i la cosmètica natural. També hi haurà una caminada familiar, un espectacle infantil i xerrades com la que farà Cristina Isern sobre l'alimentació per enfortir el sistema immune o la que anirà a càrrec de Núria Puigcorbé amb el títol de Retrobant l'alegria de viure.

Per participar en les xerrades i tallers cal inscripció prèvia trucant al 93 830 92 63 o al 629 78 22 43 o bé enviant un correu a setmanasaludable@gmail.com. Calders Saludable és organitzat per l'Ajuntament del municipi amb el patrocini de DirGimbe, Alternatura i la Diputació de Barcelona.

Prem per veure més contingut per a tu