Santpedor gaudirà aquest cap de setmana de la major part dels actes programats per la 31a Fira de Sant Miquel, que recuperarà el format tradicional després que l'any passat hagués de fer una versió molt reduïda a causa de la situació sanitària.

Des del cap de setmana passat i durant aquesta setmana hi ha hagut alguns actes, però la major part de la programació tindrà lloc a partir de divendres i fins diumenge, amb la fira de productes naturals i ecològics amb músics al carrer i diverses propostes culturals i artístiques per a grans i petits.

Divendres 24 al vespre s'inaugurarà l'exposició VI_suals a l'Auditori del Convent de Sant Francesc, que es podrà visitar també diumenge. Després de la inauguració hi ha programat l'espectacle de dansa NUESES. Dissabte està previst que hi hagi el campionat de petanca inclusiva, una caminada per conèixer el Geoparc de la Catalunya central a Santpedor, una trobada de colles geganteres i una mostra de foc a càrrec dels Bous de Foc.

El plat fort serà diumenge 26 amb la Fira de productes naturals i ecològics i el concurs de músics i artistes al carrer, que tindrà lloc de 10 a 20h pels carrers i places del barri antic. Durant el matí hi haurà trobada de puntaires de Santpedor, mostra castellera amb els Castellers de Santpedor i exposició de fotos històriques de Cal Jorba a l'Ateneu Popular Ca la Teia. A la tarda, mostra de balls country a càrrec de l'Associació de country de Santpedor.

Pels més xics hi ha programades durant el matí de diumenge tres sessions de contacontes a càrrec de 'Martulina la Divina' al pàrquing de Cal Llovet i, a la tarda, un espectacle d'animació infantil a càrrec de Lluís Atcher. També diumenge hi ha programada l'obra de teatre La lleugeresa i altres contes, a càrrec d'Aida Oset (Les entrades es poden comprar de forma anticipada a l'Ajuntament i a través de Codetickets o el mateix dia a taquilla).

Els vespres de divendres i dissabte i diumenge durant tot el dia es podrà gaudir de foodtrucks i música en directe al pàrquing de Cal Llovet i de la Taverna Popular de la Fira a la plaça Catalunya. També es podrà gaudir del menú de fira a alguns dels restaurants del poble, la tradicional cabra estofada però adaptada a la cuina d'avui.

Fins al 30 de setembre també es podrà participar al concurs de fotografia a Instagram de la Fira de Sant Miquel amb el hashtag #FSM2021 i guanyar un lot de productes.