Segueix-nos a les xarxes socials:

Les escoles d’educació primària de Súria participen en el Mercat de Cooperatives Escolars

La iniciativa que pretén fomentar la cultura emprenedora entre els infants s'emmarca en un programa de la Diputació de Barcelona

Les escoles d’educació primària de Súria participen en el Mercat de Cooperatives EscolarsAjuntament de Súria

La plaça de Sant Joan va acollir aquest dissabte el Mercat de Cooperatives Escolars de Súria, amb la participació de les Escoles Francesc Macià, Salipota i Fedac. La iniciativa forma part del programa Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE) de la Diputació de Barcelona, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Súria.

L’objectiu del programa CuEmE és fomentar la cultura emprenedora a través de la creació i gestió de projectes cooperativistes per part de l’alumnat del cicle superior d’educació primària, amb el suport del professorat. Els projectes participants en el Mercat de Cooperatives Escolars d’aquest curs 2021-22 a Súria són els següents: CooperaCraks (Escola Francesc Macià), Happy Smile (Escola Fedac) i Salifotos (Escola Salipota). Els productes de les tres cooperatives van estar elaborats pel propi alumnat, i els guanys generats seran destinats a projectes solidaris.

Aquesta és la quarta edició del Mercat de Cooperatives Escolars a Súria. Enguany, el programa ha recuperat la normalitat anterior a la pandèmia. Al Bages, el programa CuEmE és coordinat pel Consell Comarcal del Bages. En el conjunt de les comarques barcelonines, aquesta nova edició del programa compta amb la participació de 394 cooperatives i d’uns 8.900 alumnes. 

Prem per veure més contingut per a tu