Sant Fruitós de Bages ha arrencat ja les activitats de la seva festa grossa i ho ha fet, com és habitual, amb el Batibull, la festa major infantil, que s’allarga fins dijous. Enguany la festa torna a comptar amb els personatges de la Nita, el Fruitós i el Benet i els infants poden gaudir de l’inflable de la Màquina de Batre.

Aquest dimarts, Pep Callau i els Pepsicolen acompanyats pels Tabalers Asmodaics i Golatiers van ser els encarregats de donar el tret de sortida a la tradicional cercavila pel municipi, que va acabar amb l’espectacle d’humor i música «Tumàcat Músic Xou» amb la companyia Més Tumàcat.

Aquest dimecres, a partir de 2/4 de 7, la Tresca i la Verdesca portaran l'espectacle d'animació «Històries d'aigua» sota el Cobert de la Màquina de Batre, una proposta de cançons i danses amb l'aigua com a fil conductor que refrescarà la tarda del dimecres. A partir de 2/4 de 8 del vespre, l'espai socioeducatiu Cal clic oferirà un taller de bombolles pels infants.

Entrada la nit, a partir de 2/4 d'11, torna la tradicional banyada nocturna amb inflables, a les piscines municipals. L'entrada solidària es destinarà a la recerca per les persones afectades de covid persistent. El preu serà gratuït pels menors de 5 anys, d'1 euro pels infants de 6 a 13 anys i de 2 euros pels majors de 14 anys.

Dijous, sorpresa eufòrica

Aquest dijous arribarà la tarda de ballar amb la «Disco Pinky», a partir de 2/4 de 7 sota el Cobert. Després de la festa els i les assistents podran viure una sorpresa eufòrica que de ben segur els deixarà bocabadats. A partir de 2/4 de 9, hi haurà sopar de carmanyola per continuar amb el cinema a la fresca, a 2/4 de 10 del vespre, amb la projecció de «Trolls 2: Gira mundial».