Segueix-nos a les xarxes socials:

El Govern referma el compromís de mantenir el Tren del Ciment

El conseller Vila fa un recorregut commemoratiu d'un atractiu que cada temporada utilitzen uns 20.000 viatgers

El Govern referma el compromís de mantenir el Tren del Ciment

La Generalitat creu que el Tren del Ciment de la Pobla i Castellar de n'Hug és un recurs turístic viable i una eina de dinamització per a l'alt Berguedà, i referma el seu compromís per mantenir aquesta instal·lació, que avui exactament celebra el centenari de l'inici del servei públic de transport de viatgers.

Ahir a la tarda, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, acompanyat dels alcaldes de Guardiola, la Pobla de Lillet, Castellar de n'Hug i altres dirigents comarcals, a més de la plana major de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), va participar en un viatge commemoratiu d'aquest aniversari tan rodó. I va llançar un missatge diàfan: el Govern català aposta per aquest actiu turístic, el Ferrocarril Truístic de l'Alt Llobregat, que cada temporada solen utilitzar uns 20.000 viatgers.

Així ho va manifestar a Regió7 Pere Calvet, director general de FGC. Aquest nombre de viatgers es considera suficient per garantir el servei i també perquè "és una decisió tant del departament com de l'empresa de mantenir obert aquest recurs turístic, que és un impulsor del Berguedà. Pensem que cal fer l'esforç de mantenir-lo". Calvet va assegurar que aquesta voluntat es traduirà en millores en la gestió."La nostra aposta és mantenir obert aquets carrilet", va reblar.

Prem per veure més contingut per a tu