Segueix-nos a les xarxes socials:

Les obres del gas posen al descobert restes òssies humanes a Prats

Les obres del gas posen al descobert restes òssies humanes a PratsAJUNTAMENT DE PRATS DE LLUÇANÈS

L'Ajuntament de Prats de Lluçanès i el personal responsable de les obres de canalització del gas natural al poble han trobat diverses restes òssies humanes que podrien formar part d'una fossa comuna. La troballa va tenir lloc la setmana passada a l'alçada del carrer Dessota l'Església, i va caldre aturar les obres "per tal de seguir el protocol establert i confirmar que les restes fossin humanes".

Fonts de l'Ajuntament de Prats han explicat que "arqueòlegs de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural (ACdPC) de la Generalitat" van revisar la zona i van confirmar que eren restes de persones i que "podrien formar part d'una fossa comuna, fruit del desmantellament de l'antic cementiri que estava situat en aquella zona, des del segle XVII fins a mitjan segle XIX".

Fonts municipals han indicat que "a hores d'ara, tots els ossos ja han estat retirats i s'han traslladat a l'ossari del cementiri municipal". D'aquesta manera les obres de canalització del gas natural ja poden seguir en aquesta zona".

Prem per veure més contingut per a tu