Segueix-nos a les xarxes socials:

Puig-reig promou un concurs d'Instagram per Sant Martí

Els participants que pengin fotografies fins el 13 de novembre optaran a tres premis

L´Ajuntament de Puig-reig ha organitzat el primer concurs d´Instagram coincidint amb la celebració de l´edició d´enguany de la Fira de Sant Martí, que se celebra el proper cap de setmana.

Totes les fotografies que es pengin a Instagram amb l´etiqueta #SantMartí15, fins el 13 de novembre, i els autors de les imatges segueixin el compte @puigreigjove optaran a 3 premis diferents. Es tracta de dues entrades per la festa de cap d´any, una entrada gratuïta a tots els actes de la festa major 2016 i un lot de productes típics del poble.

El certamen, impulsat des de la regidoria de Joventut i Festes, pretén obrir una nova via de comunicació i promoció del poble a la xarxa social Instagram. El compte @puigreigjove estarà actiu tot l´any i s´hi aniran penjant fotografies de les diferents activitats que es realitzin al poble. Tot i que els responsables del servei de joventut del consistori corroboren que el concurs està més encarat a la població jove, per atraure la seva implicació, animen a tots els usuaris a participar a les diverses activitats que es proposin.

Les bases del concurs estaran penjades a la pàgina web de l´ajuntament i al Facebook Puig-reig Jove. El jurat encarregat de premiar les fotografies estarà format per membres de CquiE Foto, de l´UBIC Puig-reig i l´entitat Joves Puig-reig, juntament amb la regidoria de Joventut i Festes i la de Cultura.

Prem per veure més contingut per a tu