Segueix-nos a les xarxes socials:

El disseny de Marc Montes guanya el concurs de samarretes de la Bauma dels Encantats

Les samarretes del 175è aniversari es podran comprar durant el proper cap de setmana a la Fira de Maig

El disseny de Marc Montes guanya el concurs de samarretes de la Bauma dels Encantats

El disseny de Marc Montes guanya el concurs de samarretes de la Bauma dels Encantats. Durant el dia de Sant Jordi l'entitat va obrir a votació popular la selecció del disseny que s'estamparà a les samarretes que serviran per celebrar el seu 175è aniversari.

Segons han informat des de la Bauma dels Encantats, dels tres dissenys presentats que es van obrir a votació popular, el més votat va ser el de Marc Montes, amb 159 vots.

L'entitat dissenyarà samarretes de diferents talles que es posaran a la venda el proper cap de setmana a l'estand que la Bauma dels Encantats tindrà a la Fira de Maig de Berga. El preu de la samarreta serà de 10€ i amb la compra d'aquesta es col·laborarà a finançar les celebracions que l'entitat ha organitzat enguany per celebrar els 175 anys de vida. A més, durant el proper cap de setmana, també es vendran punts de llibre i calendaris del 175è aniversari i els interessats podran informar-se de les activitats que realitza l'entitat.

Els responsables de la Bauma dels Encantats demanen la col·laboració de la ciutadania en la compra de les samarretes i també en la participació a les diverses activitats que s'organitzaran properament.

Prem per veure més contingut per a tu