Segueix-nos a les xarxes socials:

La Contracorrent aplega 86 corredors que estrenen el recorregut per Berga

La cursa d'obstacles dels Castellers de Berga destinarà la meitat dels beneficis als refugiats sirians a Grècia

La Contracorrent dels Castellers de Berga

21

Per tercer any consecutiu els Castellers de Berga han organitzat La Contracorrent, una nova edició de la cursa d'obstacles de la colla castellera que aquest dissabte a la tarda ha cridat l'atenció de 86 corredors que han estrenat el nou recorregut.

Per primer cop, la prova s'ha disputat a Berga i no a Cal Rosal com en les dues primeres edicions. Els participants han hagut de superar una dotzena d'obstacles que els han dificultat el recorregut de prop de 5 quilòmetres amb sortida i arribada a la plaça del Mercat de Berga i passant pel passeig de la Industria, la zona del Castell, el parc del Lladó, el passeig de la Pau i el carrer Major, entre d'altres indrets. Els corredors s'han trobat bales de palla, tanques, piscines de fang i molts d'altres obstacles que han hagut de superar per arribar a la meta.

La diversió i el bon humor han estat els protagonistes de la prova. I és que molts dels participants han assistit a la cursa disfressats. Una de les particularitats de l'edició d'enguany de La Contracorrent és la vessant solidària: la meitat dels beneficis es destinaran als refugiats sirians que es troben a Grècia.

Prem per veure més contingut per a tu