Segueix-nos a les xarxes socials:

Voluntariat per la llengua inicia a Berga les parelles lingüístiques virtuals

El projecte vol ampliar les vies d'interacció en català amb persones d'arreu del món

El Voluntariat per la llengua (Vxl) ha posat en marxa la modalitat virtual del programa de parelles lingüístiques perquè els berguedans puguin participar al projecte, si ho volen, a través de videoconferència i sense la necessitat d'haver-se de trobar presencialment.

L'objectiu d'aquest nou projecte, que dóna continuïtat al programa de parelles lingüístiques ja instaurat al Berguedà, és «ampliar les vies d'interacció en català entre persones d'arreu del món i d'aquesta manera poder practicar el català sense estar condicionats pel lloc on visquin els seus usuaris, o per qualsevol altre factor», segons han explicat fonts del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) que gestiona el programa de la Direcció General de Política Lingüística.

Els interessats a participar-hi, ja sigui com a voluntari o com a aprenent, és a dir, que es vulgui ajudar una altra persona a practicar el català o que es necessiti algú per practicar-lo, han de ser majors d'edat i inscriure's al web http://vxl.cat/participa-hi. A la fitxa que s'ha d'emplenar, hi ha la possibilitat d'escollir la modalitat virtual, la presencial o bé ambdues. Al Berguedà el projecte el gestiona la delegació del CPNL a la Catalunya Central.

Prem per veure més contingut per a tu