Segueix-nos a les xarxes socials:

Berga amplia les activitats per celebrar la revetlla de Sant Pere de Madrona

Els actes comencen dimecres 28 amb una pujada a peu a l'església

Berga amplia les activitats per celebrar la revetlla de Sant Pere de MadronaArxiu particular

L'Ajuntament de Berga ha organitzat dos dies d'activitats per celebrar la festa de Sant Pere de Madrona, un temple romànic aixecat durant la primera meitat del segle XIII, a l´indret on abans s´enlairava l´antic Castell de Madrona.

Fonts municipals han informat que enguany, els actes de la festa de Sant Pere començaran el dimecres, 28 de juny, amb la realització d´una revetlla. L´activitat consistirà en la pujada a peu fins a l´església de Sant Pere de Madrona des de la Casa de Fumanya. La sortida es farà a 2/4 de 9 del vespre i es recomana als participants portar entrepà, beure, llum frontal o lot i calçat còmode i adequat per a completar l´ascens i el descens al temple.

Els actes acabaran el diumenge, 2 de juliol, amb una missa en honor a Sant Pere a partir de les 11 del matí. Durant l´ofici es farà la cantada dels goigs de Sant Pere de Madrona i en sortir de la missa, es procedirà al repartiment dels rams d´espígol i de les claus de Sant Pere. Les priores d´aquesta edició de la festa seran: Queralt Pedrol, Núria Puga i Núria Simon.

Prem per veure més contingut per a tu