Segueix-nos a les xarxes socials:

Berga obre el període per demanar l'ocupació de la via pública per Sant Jordi

El termini per sol·licitar el permís per disposar d'un espai al carrer per la Diada finalitzarà el 29 de març

Berga obre el període per demanar l'ocupació de la via pública per Sant JordiARXIU/PILAR MÁRQUEZ

L´Ajuntament de Berga ha obert el termini per sol·licitar el permís l´ocupació de la via pública durant la celebració de la festa de Sant Jordi de 2018. Les persones o entitats interessades en poder disposar d´un espai destinat a la venda de roses o llibres durant la diada podran tramitar les peticions fins al 29 de març.

Per fer-ho serà imprescindible presentar una instància específica anomenada ´Llicència d´ocupació de la via pública per a llocs de venda eventuals (parades, atraccions i circs) (TR020) disponible a l´apartat ´Tràmits i gestions´ del web municipal.

En el document de sol·licitud serà necessari concretar el tipus de parada que es vol instal·lar al carrer segons si es destina a la venda de roses, de llibres o de tots dos productes. A més, també s´haurà d´especificar la ubicació on es vol col·locar la parada preferiblement, els metres i l´horari d´ocupació de l´espai. Tanmateix, caldrà adjuntar la carta d´autoliquidació tributària, és a dir, el document que acredita que s´ha abonat la taxa corresponent per poder portar a terme l´activitat. Per altra banda, també es demanarà la identitat i les dades de contacte del sol·licitant, tal i com es realitza habitualment en el moment de formular qualsevol altre tipus d´instància.

Cal recordar que en compliment de la Llei 39/2015 d´1 d´octubre de procediment administratiu comú de les administracions públiques, les persones jurídiques i les entitats sense ànim de lucre han de realitzar la sol·licitud telemàticament, mentre que les persones físiques poder tramitar-ho online o de forma presencial a través de l´Oficina d´Atenció Ciutadana (OAC) situada a la planta baixa de l´Ajuntament de Berga. L´horari d´atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia, i el dilluns a la tarda, de 5 a 2/4 de 8 del vespre.

Prem per veure més contingut per a tu