Gósol promou el pèsol negre i la patata de muntanya amb una fira
Una de les activitats va ser el maridatge de vins catalans
Gósol va celebrar ahir la Mostra gastronòmica del Pèsol Negre, que enguany també ha tingut com a producte protagonista la patata de muntanya. La fira, que havia de tenir lloc el cap de setmana passat i va ajornar-se pel mal temps, va acollir ahir visitants que van poder conèixer de prop aquests dos productes.
Una de les activitats que va permetre als assistents introduir-se en el món del pèsol negre i la patata de muntanya, que es produeixen a l'alt Berguedà, va ser el maridatge de vins catalans amb plats elaborats amb aquests dos aliments. La sommelier berguedana Sílvia Culell, i la jove cuinera també de la comarca Núria Prat van proposar tres plats acompanyats d'un vi cadascun amb l'objectiu de donar a conèixer receptes que es poden fer amb aquests productes i amb quins vins es poden acompanyar. Les activitats van complementar el mercat amb productors del territori.
Temes
Més a Berguedà
-
Un accident amb tres turismes implicats talla la C-16 a Berga
-
Les pluges augmenten la capacitat dels embassaments per sobre del 18%, però la situació encara és pitjor que fa un any
-
La pluja deixa més de 50 mm en tres dies a la Cerdanya, el Berguedà i el Solsonès
-
Impulsen unes jornades al voltant del Llobregat per sensibilitzar de la importància del riu