Segueix-nos a les xarxes socials:

El nucli històric de Gironella s'omple de teatre amb una nova sessió del festival TEST

Gironella és escenari avui, per segon any consecutiu, del Festival de la Xarxa Testimoni Escènic que presenta propostes de tots els llenguatges artístics, de curta durada, per a espais reduïts i no convencionals, on la distància entre públic i artistes és mínima.

Els espectadors podran veure, aquesta tarda, cinc obres de microteatre repartides en punts emblemàtics del nucli històric de la vila: el cau, la sala de plens de l'ajuntament de Gironella, l'arxiu històric, el punt jove i el teatre par-roquial. Les obres tenen una durada entre 15 i 25 minuts i els espectadors les podran veure en menys de dues hores.

Les obres que es podran veure, de diverses temàtiques i disciplines, són: una peça d'intriga i comèdia, Síndrome; una comèdia teatral, Duérmete niño; una obra de carrer amb música, clown, dansa i circ, Les coses impossibles; i dues peces dramàtiques, Portrait i Moleskine.

El punt de trobada serà a 2/4 de 6 de la tarda a la plaça de la Vila, i l'entrada serà amb taquilla inversa, és a dir, després de veure les obres cada assistent podrà fer l'aportació econòmica que cregui oportuna.

Prem per veure més contingut per a tu