Segueix-nos a les xarxes socials:

Veïns del Tossalet denuncien l'abocament de deixalles

L'associació del barri de Berga anuncia que emprendrà accions legals

Veïns del Tossalet denuncien l'abocament de deixallesarxiu particular

L'Associació de Veïns del Tossalet de les Forques de Berga ha denunciat públicament l'abocament de deixalles i residus en diversos punts del barri i els seus representants han anunciat que emprendran accions legals contra les persones que realitzin aquests abocaments incontrolats a la zona.

Tal com han explicat a través d'un comunicat els representants veïnals, «fa unes setmanes van aparèixer al costat del transformador d'Endesa situat a la part nord dels 40 Pilans deixalles, estris i electrodomèstics vells, descarregats -segurament- per un camió o furgoneta gran. Aquesta acció, amb moltes més deixalles, es va repetir al costat i davant de l'illa d'emergència de deixalles situada a la zona sud del barri».

Els veïns han assegurat que n'estan «farts» i, a banda de denunciar la problemàtica -que no és nova- al consistori, que s'ha compromès a netejar la zona i intentar enxampar els infractors, l'associació ha avisat que a partir d'ara «cada abocament nou que hi hagi serà denunciat als Mossos d'Esquadra amb la possibilitat de presentar una demanda judicial als possibles autors». «No volem que el barri i Berga es converteixin en un gran abocador. Els veïns diem prou! i a partir d'ara actuarem legalment i jurídicament amb tota la contundència», han afegit.

Prem per veure més contingut per a tu