La campanya de la cuina de la caça i la tòfona aplega onze restaurants
Onze restaurants del Berguedà participen en una nova edició de la campanya de la cuina de la caça i la tòfona que impulsa Hostaleria i Turisme amb la col·laboració de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà.
Els establiments ofereixen plats tradicionals com llebre, conill, perdiu, cérvol, cabirol, ànec i porc senglar, així com receptes i elaboracions amb tòfona.
Els restaurants participants són Ca l'Amagat Rústic Gastrohotel i Niu Nou de Bagà, hostal la Muntanya de Castellar de n'Hug, restaurant Els Roures d'Espinalbet, restaurants La Cabana i Terra de Berga, El Recó de l'avi de Guardiola de Berguedà, el Sant Cristòfol de Santa Maria de Merlès, hostal Cal Fuster de Serrateix, Cal Candi i el Molí del Cavaller de Vilada.
Temes
Més a Berguedà
-
Prop de cinquanta persones reben Sílvia Orriols a Berga amb crits de "feixista" i "ets escòria"
-
Berga licita la substitució de la gespa artificial del camp de futbol per executar les obres a l'estiu
-
La C-55, la C-16, el traspàs de l’R4 i els plans per als runams, ‘patates calentes’ del futur Govern
-
Berga tanca el Teatre Municipal per fer les obres de millora de la seguretat contra incendis