La Seu d'Urgell ha inaugurat un nou espai lúdic i de salut per a la gent gran, ubicat a la part baixa de la plaça Lleteries. L'acte va tenir la participació d'una trentena de padrins i padrines que van estrenar els més de vint exercicis que es poden practicar en aquest circuit.

En la inauguració, l'alcalde, Albert Batalla, va remarcar que «amb aquest nou parc d'activitat física, el tercer de la ciutat, completem una distribució d'aquest tipus d'equipaments per tota la ciutat; uns equipaments destinats a tothom, però amb un especial interès per a la gent gran». Batalla va destacar que un dels objectius de l'equip de govern és que «l'activitat física i la vida saludable estiguin a l'abast de tots els urgellencs, d'aquesta manera fem que cada vegada la Seu sigui una ciutat amb més qualitat de vida».

El nou equipament ha estat subvencionat per la Diputació de Lleida amb un import d'11.655,61 euros, mitjançant una línia d'ajudes destinada a fomentar l'ocupació activa del temps d'oci de la gent gran i millorar, d'aquesta manera, la salut física i emocional de la població.