Una delegació municipal de la Seu encapçalada per l'alcalde, Jordi Fàbrega, el vicealcalde, Francesc Viaplana, la tinent d'alcalde d'Atenció a les Persones, Marian Lamolla, i el regidor de Solidaritat i Cooperació, Joan Gurrera, van visitar la setmana passada les seus de l'entitat solidària Nou Grapats. La delegació va ser rebuda pel director de Càritas Diocesana d'Urgell i administrador de Nou Grapats, Josep Casanova, i pel gerent, Dani Roqué.

Segons ha recordat el mateix consistori, Nou Grapats és una empresa d'inserció laboral que opera als territoris del bisbat d'Urgell, promoguda i dirigida per Càritas d'Urgell. La seva funció és fomentar l'ocupació laboral de persones en situació de vulnerabilitat social i laboral. Durant la la visita, l'equip de govern va agrair la tasca que porta a terme l'empresa i li va oferir ajuda institucional.

L'activitat principal de Nou Grapats és el reciclatge de roba amb la gestió de 80 contenidors ubicats en 42 municipis, els quals van recollir 350.704 quilos de roba durant l'any passat.