Segueix-nos a les xarxes socials:

Usen 700 tones de gel en barra i picat per fer al carrer la primera pista de descens

L'esdeveniment, de dos dies, aplega pistes i empreses de tota la vall

Usen 700 tones de gel en barra i picat per fer al carrer la primera pista de descensajuntament de llívia

Una de les principals atraccions del Welcome Winter Llívia serà una pista de descens de 100 metres que permetrà els aficionats fer les primeres baixades amb esquís o taula d'snowboard. Aquests dies els operaris treballaven en la fabricació de la pista usant 350 quilos de gel en barra i 350 de gel picat. Els descensos i tots els estands de la fira es faran a l'aire lliure, al camp de futbol i als seus voltants. La pista d'esquí viurà les primeres competicions de la temporada. Així, diumenge, entre les tres i les cinc de la tarda es fara la primera cursa d'esquí d'eslàlom gegant de l'any per a alevins, i entre les cinc i les set la primera cursa de freestyle. Igualment, dilluns es farà entre les tres de la tarda i les nou del vespre l'Open combinada d'esquí per a famílies i el Big Airbag.

Totes les estacions d'esquí de la vall aprofitaran l'esdeveniment per presentar-hi els nous productes i vendre els forfets amb les promocions habituals de l'inici de campanya. El village també disposarà d'espais de degustació i promocions de les empreses amb sortejos de material.

L'Ajuntament de Llívia s'ha decidit a crear un esdeveniment que molts veien necessari i d'èxit a la comarca però que mai ningú no s'hi havia atrevit: una gran festa d'inici de la temporada d'hivern. El nou esdeveniment es diu Wellcome Winter Llívia i neix amb la voluntat de repetir-se cada any. Se celebrarà entre demà i demà passat i aplegarà totes les estacions d'esquí de la vall -dels dos costats de la frontera- així com les principals empreses del sector. La fira l'organitza l'Ajuntament i el Club Esquí local amb un pressupost de 50.000 euros. L'alcaldessa, Sílvia Orriols, ha explicat que el projecte uneix les necessitats de crear aquest acte i de promoure Llívia.

Prem per veure més contingut per a tu