Segueix-nos a les xarxes socials:

El pantà d'Oliana acull la primera empresa que hi ofereix activitat aquàtica

El pantà d'Oliana acull la primera empresa que hi ofereix activitat aquàticaacn/ Garcia queralt

Sector D és la primera empresa que s'instal·la al pantà d'Oliana dedicada a les activitats aquàtiques, com són les excursions en caiac i el lloguer d'embarcacions.

Aquest ha estat el primer estiu per a la companyia. El propietari, Lars Ruijiter, el valora positivament però no es vol arriscar i esperarà a veure com evoluciona el negoci. "És necessari millorar els embarcadors i instal·lar un local a prop del pantà on guardar el material. Hem d'analitzar l'èxit que tenim per tirar-ho endavant i consolidar-nos", assegura.

El públic que aquests primers mesos ha participat en les activitats de Sector D ha pogut descobrir el pantà des d'una perspectiva diferent. "Les muntanyes es veuen molt diferents des del mig de l'aigua", exposa el propietari.

L'empresa ofereix paquets especials per als nens que van de colònies a l'alberg de Santa Fe d'Oliana o per a la gent que s'hi allotja. També proposta una visita guiada per donar a conèixer valls que la construcció de l'embassament va deixar aïllades i a les quals només s'arriba en barca o per pista. Entre els espais redescobrerts hi ha les parets del Turb, el congost dels Esplobins o la serra de Turb o la Valldans. Les zones accessibles varien en funció del nivell de l'aigua que té el pantà, que és diferent en cada època de l'any.

Prem per veure més contingut per a tu