Segueix-nos a les xarxes socials:

La Seu uneix empresaris i buscadors de feina de la seva zona d'influència

Un 'workshop' ocupacional multisectorial aplega 400 candidats i 16 empreses de l'Alt Urgell, la Cerdanya i Andorra

La Seu uneix empresaris i buscadors de feina de la seva zona d'influènciaLA SEU

L'Ajuntament de la Seu ha xifrat en 400 les persones que han pres part en la nova edició de la jornada de trobada entre empresaris i cercadors de feina de l'Alt Urgell, la Cerdanya i Andorra. Segons ha explicat el mateix consistori, a la tercera edició del Workshop Ocupacional, realitzada aquesta setmana al Centre Empresarial i Tecnològic de l'Alt Pirineu (CETAP) de la Seu d'Urgell, s'hi han pogut fer 405 entrevistes entre les 130 persones demandants de feina i les 16 empreses, tant de l'Alt Urgell i la Cerdanya com del Principat d'Andorra, que hi han pres part.

Les empreses participants de l'Alt Urgell han estat Alt Urgell Fibra, SL i Taurus; de la Cerdanya, Aransa Esquí i Muntanya SL i Cerdanya Eco Resort; i el gruix més nombrós han estat les andorranes amb Viladomat, Pyrénées, AnyósPark Hotel Aparthotel, Caldea, Tag Systems SA, Abba Xalet Suites Hotel, Hotel Piolets Park, Hr Restauració, Hotelco, Grup Quality i Clean & Iron Sevice. També hi ha estat present l'empresa de Sort Casa Rural Peret de Peretó. Les 16 empreses cerquen diversos perfils professionals del món de l'hostaleria i wellness, comerç i vendes, informàtica i tecnologies de la informació, administració i gestió d'empresa, màrqueting i altres oficis.

La tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Treball Fronterer de l'Ajuntament, Mireia Font, ha fet un balanç positiu dels resultats obtinguts en aquest tercer workshop ocupacional i ha remarcat els «bons perfils» dels candidats que hi han participat.

Prem per veure més contingut per a tu