Segueix-nos a les xarxes socials:

La Seu reprèn a Cal Rosnou de Bolvir la Ruta de les Formatgeries

L'Espai Ermengol de la capital alt-urgellenca inicia una nova temporada de sortides als obradors

L'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d'Urgell comença aquest diumenge, dia 4 de març, la Ruta de les formatgeries 2018 amb la visita guiada a l'explotació ramadera de Cal Rosnou, del municipi de Bolvir. Segons han explicat des de l'Espai Armengol, la ruta començarà a les deu del matí a les instal·lacions de l'Espai, on els participants rebran una explicació de la història del territori a través del formatge.

En l'acte també es projectarà un audiovisual informatiu sobre la història i el procés de producció de la Cooperativa Cadí i es degustaran productes amb Denominació d'Origen Protegida (DOP), formatges i mantega de l'Alt Urgell i la Cerdanya.

Posteriorment els participants es traslladaran fins a Bolvir en els seus vehicles per visitar Cal Rosnou, una de les explotacions vinculades a la Cooperativa Cadí, que porten dos germans que han continuat l'activitat després de fer reformes i constituir-se en societat. En aquest sentit, els dos germans són un exemple d'innovació i renovació per a la pervivència de l'activitat ramadera a les comarques de muntanya, segons els responsables de la ruta.

Per participar-hi cal fer una inscripció trucant a Turisme Seu al 973 35 15 11 o enviant un correu a reserves@turismeseu.com.

Prem per veure més contingut per a tu