Segueix-nos a les xarxes socials:

Llívia crea un Consell d'Infants que se sumarà a la gestió del municipi

Ajuntament i escola instauren un òrgan de representació que aportarà l'òptica dels nens a la política

Llívia crea un Consell d'Infants que se sumarà a la gestió del municipiajuntament de llívia

Llívia disposa d'una nova eina de gestió pública que vetllarà perquè les polítiques municipals tinguin també en compte la visió dels infants. L'Ajuntament i l'escola Jaume I, l'escola pública del poble, han constituït aquesta setmana el primer Consell Infantil a través d'un acte de presa de possessió dels càrrecs celebrat a la sala de plens de l'ajuntament.

La iniciativa, que fa anys que es porta a terme en altres poblacions i que ara Llívia posa en marxa per primera vegada a la Cerdanya, té com a objectiu establir una feina coordinada entre l'Ajuntament i els infants locals per tal de vehicular les inquietuds i necessitats d'aquesta franja d'edat.

El primer Consell Infantil de Llívia està format per Júlia Prat com a alcaldessa, i Jordi Pérez, Naila Visa, Nora Galisteo, Àlex Boch i Gerard Gisbert. Aquest equip, que ha rebut simbòlicament la vara de mans de l'alcalde, Elies Nova, serà l'encarregat de traslladar a l'equip de govern municipal les millores que necessita el poble després de plantejar-les amb la resta de nens a través de l'escola. L'alcaldessa Júlia Prat ha avançat en les seves primeres intencions ja al capdavant del nou òrgan que entre les seves prioritats hi haurà la neteja dels carrers, amb un pla per reduir la presència d'excrements de gos a les voreres, i la gestió de la brutícia en general. Des de l'equip de govern que encapçala Elies Nova han remarcat que el Consell Infantil tindrà un pes important en les seves decisions a través de les aportacions per satisfer les diverses necessitats del poble.

Prem per veure més contingut per a tu