Segueix-nos a les xarxes socials:

Empresariat Cerdanya dona 6.000 euros a la Fundació Hospital de Puigcerdà

El Welcome Summer Cerdanya va ser una acció solidària que també va revitalitzar la comarca

El sector turístic de la Cerdanya, agrupat en la nova patronal Empresariat Cerdanya, va fer ahir un donatiu de 6.000 euros a la Fundació Hospital de Puigcerdà. L'acte va tenir lloc a la sala de plens de l'ajuntament de Puigcerdà i va tenir accés limitat per seguir la normativa sanitària.

Empresariat Cerdanya va organitzar els dies 27 i 28 de juny de 2020 el Welcome Summer Cerdanya 2020, amb representació a tots els municipis de la comarca i la participació de 115 empreses i 10 sectors productius del territori. El Welcome Summer Cerdanya 2020 va ser el resultat de la col·laboració publicoprivada per donar valor a la marca Cerdanya i poder explicar al visitant i al públic local que la comarca estava preparada per reprendre la seva activitat econòmica tan castigada per la pandèmia de la covid-19.

L'esdeveniment, que s'estrenava aquest any, va plantejar el reemborsament del tiquet del túnel del Cadí en activitats i serveis turístics a més d'aquest donatiu solidari per a la sanitat de la comarca, una acció solidària en què tothom que hi va participar va poder donat a favor de la Fundació Hospital de Puigcerdà. «Donacions petites, aportacions grans, patrocinadors i entitats públiques van unir les seves forces per poder ajudar a la Fundació», expliquen responsables d'Empresariat, que afegeixen que «va ser un cap de setmana molt necessari per a tothom per recuperar les il·lusions perdudes durant molts de dies».

Prem per veure més contingut per a tu