Segueix-nos a les xarxes socials:

Hongaresos i txecs, a Llívia

El 28è festival de música porta aquest cap de setmana dues prestigioses orquestres europees

El 28è Festival Vila de Llívia porta aquest cap de setmana dues prestigioses orquestres europees. Aquesta nit, el cicle iniciat dimecres continua amb l´Orquestra de Cambra Mendelssohn, de Veszprem (Hongria), dirigida per Peter Kovats, que serà també violí solista del concert per a violí en Re major amb què s´iniciarà el concert. A la segona part, es podrà escoltar la Simfonia en Do major Júpiter.

Diumenge, l´Orquestra Simfònica de Praga, que presenta un repertori txec. Sota la batuta de Jan Txalupecky, l´orquestra presentarà un repertori txec, que començarà amb una obra de Smetana, l´obertura La núvia venuda, i seguirà amb un concert per a violoncel de Dvorák, que executarà Michal Kanka com a solista. A la segona part, el programa prosseguirà igualment amb el compositor de la Bohèmia, de qui s´interpretarà la seva simfonia número 9, coneguda com Simfonia del Nou Món, la seva obra culminant.

El festival continua dimarts, dia 18, amb l´Orquestra Franz Liszt de Budapest, amb Laia Masramon com a pianista solista convidada, que interpretarà un concert de Chopin.

Prem per veure més contingut per a tu