Segueix-nos a les xarxes socials:

El microteatre se serveix aquesta nit al restaurant del Kursaal

El microteatre se serveix aquesta nit al restaurant del Kursaalimatge promocional

Fer dialogar el teatre de petit format amb la gastronomia. Aquesta és la proposta que posaran sobre la taula, aquesta nit a partir de les nou, Jordi Ruiz, responsable del restaurant del Kursaal, i el coordinador artístic del projecte, l'actor Albert Ruiz. El preu de l'entrada al maridatge, que inclou tres obres, tres plats i tres vins, i que es farà al Kursaal Espai Gastronòmic, és de 25 euros, amb espai per a 40 comensals.

Els muntatges, tres textos en to de comèdia, tenen una durada de 15 a 20 minuts cadascun. La nit començarà amb l'obra Random Meeting Techologies, de Bárbara Becker, que es maridarà amb un Blanc de Primavera Rovellats i amanida tèbia de rovellons i pernil ibèric. Després, Sor Presa, de Marta Santandreu, que s'acompanyarà amb un vi Merlot Rosat i timbal de brandada amb coulis d'albergínia. La nit acabarà amb l'obra WK, de la companyia GrotesKa Teatre, que es maridarà amb Bru de Tardor i tallata de vedella a la mostassa. I cava i pastís.

Prem per veure més contingut per a tu